Jörnträhus

Jörnträhus

Villor Fritidshus Fjällstuga Sommarparadis       Jörnträhus - 80 års erfarenhet av trä

                                                                                                                       Norrländska kvalitètshus för livsnjutare                                                 Jörnträhus tillverkar ditt drömhus så att du ska kunna blir en livsnjutare. Vi anser att det är den viktigaste byggstenen för dig som ska bygga hus. Varje gång du kliver in genom ytterdörren ska känslan av att komma hem vara så stark att all stress stängs ute på bron.

Från nyckelfärdigt till byggsats                                                               Hos oss kan du välja hur mycket du vill ha hjälp med under ditt husbygge. Vi gör nyckelfärdiga lösningar för dig som har lite tid och känner att du vill ha profisionell hjälp hela vägen. För dig som tycker om att snickra lite själv och vill spara några tusenlappar skräddarsyr vi andra lösningar.

Vi fyller 80 år 1932-2012                                                               Jörnträhus är ett genuint familjeägt företag med lång historik, erfarenhet och en bred kunskap om trä, träförädling och timmerhus. Vi vet allt om trä och dess egenskaper så att ett Jörnträhus är kvalitétshus är en självklarhet!

Välkommen till Jörnträhus!


Länk till Jörnträhus:
Till Jörnträhus
Hjältevadshus
Vimmerbyhus
Ledig annonsplats - Ring Fredrik Westerdahl på telefon 070-2696953